Fascinating Facts About Moi


Ik draag maat 37.5, hakken/ laarzen/ gympen/alle schoenen.


Ik heb de mooiste voetjes waarvan jij het plezier hebt dat je die ooit heb mogen aanschouwen. Mensen noemen mij My Divine Footsies "Barbie Feet". Hakken staan mij gewoon beter.


Ik heb een serieuze voorliefde voor schoenen in het algemeen, maar ben dol op laarzen, en specifiek leren laarzen! En nog specifieker van over the knee leren laarzen. Uhh Yummy! Ik ben dol op Christian Louboutin, Yves Saint Laurent, Manolo Blahnik, Prada, Giuseppe Zaontti en veel meer.....


In een wedstrijd, was ik genomineerd voor en heb ik de wedstrijd voor de " mooiste wenkbrauwen ooit" gewonnen. Ik heb echt de perfecte wenkbrauwen.


Mijn hypnotiserende ogen veranderen van kleur – van bruin naar blauw van grijs naar violet, hangt af van mijn stemming (en soms mijn kleding). Het is al meer dan eens gezegd dat wanneer ik winkel of geld ontvang dat ze veranderen in Diamond Black.


Mijn verjaardag is 22 september.


Ik ben een Renaissance vrouw. Ik heb meer interesses en talenten dan jij aan rimpels op je kleine cocktailworstje - of, misschien was dat niet de beste vergelijking, hé sukkel? Hahahahaha


Overdag ben ik een rechtenstudente en 's avonds een bitch from hell. Nee, ik ben de bitch from hell die jullie altijd willen dienen. Nu, weet je dat ik de wet bepaal en als jij een van mijn slaven word zal jij tot levenslang worden veroordeeld! Mijn favoriete parfum is Chanel Mademoiselle en Dior Mon Cherie. Ze zijn best duur, maar niet echt. Slaven en donteurs die deze flesjes van deze heerlijke geurtjes voor mij kopen zullen bij mij in achting stijgen.


Ik ben 1.70 zonder schoenen en gigantisch in hakken.


Ik ben dol op lezen. En lees allerlei soorten boeken, maar mijn favoriete onderwerpen zijn toch juridische romans, juridische literatuur en klassieke literatuur. Ik heb niet direct een favoriete schrijver dus het kan niet misgaan zolang het maar een juridische achtergrond heeft.


Hoeveel ik ook van lezen hou ben ik ook dol op schrijven. Ik ben dol op het krijgen van dagboeken om in te schrijven. Ik ben rechtshandig maar klap en sla met mijn linkerhand.


Ik heb enorm lange wimpers. Zij zijn de afgunst van vele vrouwen en de ondergang van veel jongens.


Ik raak niet alleen opgewonden van de Euro (alhoewel kan ik dat het best gebruiken op dit moment), maar ook van de dollar- Ik ben dol op buitenlands geld en heb al een omvangrijke collectie. Zoals je weet kan ik nooit genoeg geld hebben.


 

© 2018 EbonyGoddessGodiva.com and GoddessGodiva.nl All rights reserved. No portion of this Web Site may be reproduced in any form, or by any means, without prior written permission from GoddessGodiva